top of page
Voronet Social-ok3
Lending a Helping Hand
Voronet Social 1-ok

La conjunció entre les inquietuds del personal i de la direcció de Voronet fa possible el naixement d'aquest projecte amb vocació social i solidària.

 

Missió del Projecte:

Arran de les idees, accions i col·laboracions desinteressades dels integrants de la plantilla de Voronet, es busca tant realitzar actes solidaris a nivell social, així com mantenir una implicació i vincle mitjançant el seguiment dels mateixos, i incidir en la conscienciació personal de nostres companys i treballadors.

 

Visió:

Realització de qualsevol tipus d'acció d'una manera altruista que inclogui, si és factible, elements propis de la nostra activitat industrial (cintes adhesiva), destinada tant a àmbits socials pròxims a la nostra localització geogràfica, com a donar suport accions humanitàries de més abast.

> Projectes

Voronet Social col·labora amb la fundació Take Action 365 days (Fundació de FICOSA) en la confecció de 1000 punts de llibre i en la recollida de llibres de segona per a per a la diada de Sant Jordi de 2016.


Es recullen un total de 123 llibres destinats a la fundació SERVEI SOLIDARI (http://www.serveisolidari.org)

destinats a cursos d'acollida sociolingüística i alfabetització que realitzen des de fa 10 anys per al coneixement i ús de la llengua com a primer pas per a una inclusió social real i efectiva on cara persona pugui ser plenament autònoma i pugui desenvolupar una ciutadania activa.

Sant Jordi 2016:

Voronet Social. Sant Jordi
Voronet Social. Sant Jordi
press to zoom
Voronet Social. Solidaridad
Voronet Social. Solidaridad
press to zoom
Voronet Social. Compromiso
Voronet Social. Compromiso
press to zoom
1/1
bottom of page